Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
150 Postów
Drugi dzidzius fajna sprawa ..... dzieciaczki sa cudowne ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
dzidzidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dzieci owszem fajnie mieć Ale te ciąże... Ja osobiście NIENAWIDZĘ być w ciąży. Najchętniej bym się gdzieś zaszyła i ten czas przespała Wredna jestem też niesłychanie, moja rodzinka niech coś na ten temat powie Nic mi się nie chce, nic kompletnie!!! Syf wokoło i mnie nie rusza, a potem za ten syf się na rodzince wyżywam bo to w końcu oni bałaganią. Ciąża to maskara dla mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
współczuje Ci gama28 u mnie jest odwrotnie denerwuje mnie jak mąż wróci z pracy to zaraz mi bałagani i mówi że za chwilke sprzątnie a ta chwilka to dla mnie wieczność ale dobrze że to tylko czasami mnie denerwuje dziś mi to przeszkadza jutro nie,w pierwszej ciąży brzuch zaczynał przeszkadzać mi w ósmym mies.a teraz jestem w 23tyg.i już mi jest ciężko chyba będzie dziewczynka bo ponoć duży brzuszek rośnie,rodzić też mogę bo poród miałam super urodziłam w 4 godz.i bardzo się nie męczyłam aby każda rodząca miała taki poród myśle że i ten taki będzie choć różnie bywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Alina Milena xxx
(milenaa86)
Wiking
Gracjanek, fajne imię. Jeszcze znim zaszlam w ciaze mielismy imie dla synka
A łobuz z niego jest niesamowity !! Już nie moge sie doczeak az pojedziemy do PL to babcia przejmnie nad nim kontrole. Ja bym sie chciala wyspac, bo on dalej sie w nocy budzi na cycy :/

img210.imageshack.us/img210/1396/bubi.jpg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Alina Milena xxx
(milenaa86)
Wiking
A ja super sie czulam w ciąży !! W sumie tez mi sie za wiele nie chcialo, ale ten okres w moim zyciu wspominam suuuppper
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
slodziutki co do nieprzespanych nocy to pociesze cie jesli chcesz, moja mala budzila sie tak przez dwa lata, dopoki jej nie odstawilam od piersi, i dokladnie na dzien przed drugimy urodzinkami to zrobilam, tzn udalo sie z pelnym sukcesem ja to jak Matka Polka jestem chcialam chociaz 3miesiace karmic, pozniej do pol roku a pozniej do roku i co sie przymierzalam do odstawienia jej to ona zaczela chorowac, a tutaj w NO balam sie nocnych placzow, zeby sasiad nigdzie nie zadzwonil na nas,ze dziecko ciagle mi placze

My imie dla naszej corci mielismy wybrane na jakies 3miesiace przed rozwiazaniem,ale zmienilismy je na dwa dni przed samym porodem i z pewnoscia tak samo bedzie z druga dzidzi

dzisiaj mam zamiar wybrac sie osobiscie do rodzinnego po to skierowanie na USG bo wczoraj probowalam sie dodzwonic i nic, 50NOK mnie skasowalo z karty i nie dodzwonilam sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
milenaa86 napisał:
A ja super sie czulam w ciąży !! W sumie tez mi sie za wiele nie chcialo, ale ten okres w moim zyciu wspominam suuuppper

Zazdroszcze. Ja pierwsza ciaze spedzilam 3razy w szpitalu straszne samopoczucie mialam, i z ta teraz podobnie mam. Kocham dzieci ale nie lubie poczatkow ciazy.... mam nadzieje,ze wszystko szybko mi minie i bedzie juz ok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Justke E
(Justke)
Początkujący
hej...
to nie wypada sie nie dolaczyc bo wlasnie wiem juz napewno ze mama jestem
znaczy sie 5 tydzien
ech, i troche nie wiem co dalej robic...
chyba przejrze forum.. i poszukam troche informacji.
jak najszybciej do lekarza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok